Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Dogbic tutustumistuntiTervetuloa Dogbic-tunnille!

Dogbic on HAUskaa yhteistä liikuntaa koiran ja omistajan kanssa, jota ohjaa Dogbic ohjaaja Ria Alatalo. Tunnin aikana kehittyy niin lihaskunto, taito-ominaisuudet kuin liikkuvuuskin. Lisäksi koirakon yhteistyö vahvistuu ja saa uusia ulottuvuuksia. 

Tutustumistunnilla tehdään erilaisia liikkeitä seisten ja maassa, osaksi koiraa lisäpainona käyttäen. Tunneille voi osallistua niin pienen kuin isonkin koiran kanssa! Liikkeet tehdään varioiden koiran koon mukaan. 

Koirat ovat kytkettyinä koko tunnin ajan, joten ota koirallesi hihna (ei flexiä). Koiralla voi olla panta tai valjaat, mutta ei kuristavaa pantaa. Myös koirantalutusvyötä voi käyttää tunnilla apuna (vyö, johon hihna kiinnitetään).

Ota koirallesi paljon nameja (ota reilusti enemmän kuin ajatteletkaan, voit syöttää päivän ruoan myös samalla). Namit on helpoin ottaa namitaskusta ja jos et sellaista omista, ota esimerkiksi vyötärölaukku tai sellainen takki, josta saat namit helposti. Lisäksi vettä ja juoma-astia koiralle. Myös lelun voi ottaa, jos koira palkkautuu siitä hyvin. Naksutinta saa käyttää! :)


Tunnilla on tarkoitus pitää hauskaa, joten muista kehua koiraasi paljon vaikkei onnistuneita suorituksia heti tulisikaan :) Liikkeet ovat koirille helpohkoja, perustottelevaisuuteen liittyviä harjoitteita. Ihminen suorittaa fyysisesti raskaampia liikkeitä.

Ota itsellesi mukaan jumppamatto (hallilta saa myös lainata). Lisäksi joustava vaatetus ja sisäkengät. Tunnilla saattaa tulla hiki ;) joten vaihtopaitaa voi ottaa oman tarpeen mukaan matkaan. Jos sinulla on “huonot polvet”, ota joku lisäpehmuste polvien alle. Huomioimme jokaisen liikkujan, joten jos sinulla on jokin rajoite, kerro siitä ohjaajalle.


Hinta:20.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Tulossa