Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nose Work irtovuoro

Nose Work irtovuoron voi ostaa koirakot jotka ovat käyneet alkeiskurssin.

Irtovuorolla harjoitellaan kunkin koirakon tason mukaan mm. uuden hajun ehdollistamista, ilmaisun vahvistamista, kestoa, etäisyyttä sekä erilaisia etsintöjä.

Voit miettiä valmiiksi mitä koirasi kanssa tarvitsisi erityisesti harjoitella irtovuorolla.

Koulutuksessa käytettävät hajut sisältyvät vuoron hintaan.

Irtovuorolle otetaan 3-4 koirakkoa.

Kouluttajana toimii Annaliina Tolppa tai Anette Luutikivi

Nose Work on kehitetty alkujaan yhdysvalloissa tarjoamaan rescuekoirille sopivaa ja helposti toteutettavaa aktivointia. Laji on suosittu kilpalaji jo muualla maailmassa ja kovaa vauhtia rantautumassa myös suomeen kilpalajiksi. Kilpailuissa on neljä osiota; laatikkoetsintä, sisäetsintä, ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä. Kilpailuluokkia on kolme, joista ensimmäisessä tunnistettava haju on eukalyptus, kakkosluokassa lisäksi laakerinlehti ja kolmosluokassa laventeli. Ennen kutakin luokkaa täytyy suorittaa hajutesti, jotta käy ilmi, että koira tunnistaa luokassa etsittävän hajun.

Nose Work on ennen kaikkea kehitetty kaikenlaisille koirille ja omistajille, lisäksi lajia on helppo harrastaa myös kotona. Laji sopii niin kotikoirien aktivointiin kuin kisakoirille vaihtelua tuomaan. Nose workin kouluttaminen pohjautuu täysin koiran hajuaistin, oivalluksen ja positiivisen vahvistamisen varaan.

Hinta:25.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
LA 19.12. klo: 11.00-12.00 Anette
TI 29.12. klo: 18.00-19.00 Anette
LA 9.1. klo: 11.00-12.00 Anette