Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nosework alkeiskurssiNoseWork kurssilla opetetaan koira etsimään ja ilmaisemaan kohdehajua (eukalyptus) laatikoista ja muista kohteista.

NoseWork on kehitetty alkujaan yhdysvalloissa tarjoamaan rescuekoirille sopivaa ja helposti toteutettavaa aktivointia. Laji on suosittu kilpalaji jo muualla maailmassa ja kovaa vauhtia rantautumassa myös suomeen kilpalajiksi. Kilpailuissa on neljä osiota; laatikkoetsintä, sisäetsintä, ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä. Kilpailuluokkia on kolme, joista ensimmäisessä tunnistettava haju on eukalyptus, kakkosluokassa lisäksi laakerinlehti ja kolmosluokassa laventeli. Ennen kutakin luokkaa täytyy suorittaa hajutesti, jotta käy ilmi, että koira tunnistaa luokassa etsittävän hajun.

NoseWork on ennen kaikkea kehitetty kaikenlaisille koirille ja omistajille, lisäksi lajia on helppo harrastaa myös kotona. Laji sopii niin kotikoirien aktivointiin kuin kisakoirille vaihtelua tuomaan. Nose workin kouluttaminen pohjautuu täysin koiran hajuaistin, oivalluksen ja positiivisen vahvistamisen varaan.

Kurssille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -ikäiset koirat, joille halutaan tarjota hajuaistiin pohjautuvaa aktivointia. Tunnin aikana koirat harjoittelevat treenitilassa 2-4 koiraa kerrallaan. Kurssi sopii myös koirille jotka eivät välitä muista koirista, treenitilaa pystytään jakamaan tarvittaessa niin, että koirat eivät näe toisiaa.  

Kurssi sisältää viisi (5) käytännön kertaa ja ensimmäisellä kerralla saa mukaansa eukalyptustislettä tippapullossa, jotta harjoituksia voi jatkaa kotona. 

Kurssiin sisältyy myös verkkomateriaali koulutuksen tueksi.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10 vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 

Kurssille otetaan neljä nuuskuttelijaa.

Kurssi pidetään lämpimässä sisähallissa Kangasalla.

Kouluttaja Annika Wallenius.

Hinta alk.10.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - koko kurssi30.00 €
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - yksi kurssikerta10.00 €
MA 8.11. klo 11.00-12.00 Annika (ei treenejä 6.12.)139.00 €
MA 8.11. klo 16.00-17.00 Annika (ei treenejä 6.12.)139.00 €