Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Eroahdistus ja yksin olemisen ongelmat - kurssi

Eroahdistus ja muut yksin olemisen ongelmat muodostuvat helposti rennon arjen esteiksi ja itsenäisellä harjoittelulla ilman tarkempaa käyttäytymisen analyysia voi olla erittäin haastavaa päästä toivottuun lopputulokseen.

Tämän ryhmän tarkoitus on ratkaista yksin olemiseen liittyviä ongelmia kombinaatiolla yksityisohjausta, ryhmäharjoittelua ja kokonaisvaltaista prosessin seurantaa.

Harjoittelu ryhmässä on mielekästä ja tuloksellista. Tehokkaiden koulutusharjoitusten, seurannan ja tarkan analyysin kautta lopputuloksiin pääseminen helpottuu huomattavasti. 

Osallistuminen sisältää kaksi yksityistapaamista asiakkaan kotona (180euroa joka maksetaan suoraan Jenny Jaloselle), sekä viisi ryhmätapaamiskertaa (198euroa). 

Tapaamiskerroilla valitsemme kotiin sopivat harjoitukset ja harjoittelemme ryhmänä erilaisia tukevia harjoitteita. Käyttäytymistieteen näkökulmasta ongelmakäyttäytyminen on koiran yritys sopeutua elinympäristöönsä, joten hyvinvointinäkökulma on myös erittäin tärkeä osa kurssin sisältöä.

Yksityistapaamiset pidetään asiakkaan kotona, ellei toisin sovita. Kaikkien tapaamisten kesto 1-1,5 tuntia.

Ryhmätapaamiset ovat jokatoinen perjantai samana klon aikana yhteensä 5 tapaamiskertaa. 

Ryhmä sopii kaikille koirille, jotka pystyvät kohtuullisella etäisyydellä ryhmätyöskentelyyn toisten koirien kanssa.

Hinta:198.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
PE 8.11. klo: 11.30-13.00. Treenit 8.11, 22.11, 29.11, 6.12, 20.12.