Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aikuiselle koiralle - Tassutellen kohti kasvatus- ja kuntoutuskoiran uraa

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti sinulle sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilainen, joka haluaisit hyödyntää työssäsi koiraa ja teillä on jo koira kotona, jonka mukaan ottamista työpaikalle suunnittelet.

Koulutukseen voit tulla yli 8-kuukautta vanhan pennun kanssa. Sitä nuoremmille pennuille suosittelemme “Pentukurssi - tassutellen kohti kasvatus- ja kuntoutuskoiran uraa”.

Suosittelemme, että kurssille tuleva koira hallitsee jo nk. Arjen perustottelevaisuuden, on ihmisystävällinen sekä pystyy rauhoittumaan ja työskentelemään toisten koirien läsnäollessa ja on näin ollen potentiaalinen työpari sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen työkentälle. 


Koulutuksessa käydään läpi kasvatus- ja kuntoutuskoiran työssä vaadittavia käytännön taitoja sekä harjoitteita. Kurssilaisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti painotamme joko enemmän työskentelysuhteen taustalla olevia valmiuksia tai osaamisen jo kartuttua konkreettisia taitoja, temppuja sekä harjoitteita, joita asiakkaiden kanssa voi tehdä.  


Koulutuksessa tutustutaan myös Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n toimintaan.

Koulutus toteutetaan Voimatassu -palveluiden ja Koirapalvelu Taidoggaan yhteistyössä.

Kouluttajina toimivat toimintaterapeutti, yhteisöpedagogi ja eläintenkouluttaja Eeva Kahilaniemi Voimatassulta sekä Taidoggaan yrittäjä ja eläintenkouluttaja Annaliina Tolppa. 

Ensimmäinen kerta ilman koiraa. Ensimmäisellä kerralla tehdään yksilöllinen suunnitelma jokaiselle koirakolle sekä harjoitellaan ohjaajien kouluttajan taitoja.

Koulutus kestää kuusi (6) tiistai-iltaa eli 24.9., 1.10., 8.10., 22.10., 29.10. Ja 5.11. Koulutusta ei ole syyslomaviikolla 42.  Koulutus järjestetään klo 18-19. 

Ota koirallesi mukaan myös oma häkki tai peti.

Ennen koulutukseen ilmoittautumista suosittelemme osallistumaan Taidoggaalla järjestettävään “Tulisiko koirastani kasvatus- ja kuntoutuskoira?” -luennolle 7.9.2019 klo 16-18.

 
Hinta:168.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Tulossa alkuvuodesta 2020