Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Koira-avusteisen työn pentukurssi - tassutellen kohti kasvatus- ja kuntoutuskoiran uraa

Kuuden kerran Pentukurssilla opit mitä tarkoittaa hyvin tehdyt pohjat.

Pennun hyvä sosiaalistaminen sekä varhaisiän positiiviset kokemukset ovat aina tärkeitä. Erityisesti niiden arvostus kuitenkin nousee, kun kyse on kasvatus- ja kuntoutustyöhön mukaan otettavan koiranpennun kasvusta. Pennun varhaisimmat viikot ovat erityisen tärkeitä koiran sosiaalistumisen, erilaisiin asioihin, ääniin, ympäristöihin sekä apuvälineisiin tottumisen kannalta.

Pentuaikana myös koiran aikuisiän stressinsietokykyyn pystytään vaikuttamaan totuttamalla koiranpentu jo varhaisessa vaiheessa erilaisiin ärsykkeisiin. Kurssilla käydään läpi pennun kasvua ja kehitystä sekä peilataan harjoiteltavia asioita tulevan työelämän vaatimuksiin. 


Koulutus on suunnattu ensisijaisesti sinulle sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilainen, joka haluaisit hyödyntää työssäsi koiraa ja teillä joko on pentu tai haaveilet sellaisen hankkimisesta lähitulevaisuudessa.

Koulutukseen voit tulla luovutusikäisen pennun kanssa. Yli 8-kuukautisille pennuille suosittelemme “Tassutellen kohti kasvatus- ja kuntoutuskoiran peruskurssia”, joka on suunnattu vanhemmille tai jo aikuisille koirille. 


Koulutuksessa tutustutaan Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n toimintaan. 

Ensimmäinen kerta ilman koiraa. Ensimmäisellä kerralla tehdään yksilöllinen suunnitelma jokaiselle koirakolle sekä harjoitellaan ohjaajien kouluttajan taitoja.

Koulutus kestää kuusi (6) tiistai-iltaa eli 24.9., 1.10., 8.10., 22.10., 29.10. Ja 5.11. Koulutusta ei ole syyslomaviikolla 42. Koulutus järjestetään klo 17-18. 

Ennen koulutukseen ilmoittautumista suosittelemme osallistumaan Taidoggaalla järjestettävään “Tulisiko koirastani kasvatus- ja kuntoutuskoira?” -luennolle 7.9.2019 klo 16-18.

 Ota koirallesi mukaan myös oma häkki tai peti.

Koulutus toteutetaan Voimatassu -palveluiden ja Koirapalvelu Taidoggaan yhteistyössä.

Kouluttajina toimivat toimintaterapeutti, yhteisöpedagogi ja eläintenkouluttaja Eeva Kahilaniemi Voimatassulta sekä Taidoggaan yrittäjä ja eläintenkouluttaja Annaliina Tolppa. 

 
Hinta:168.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Tulossa alkuvuodesta 2020