Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Koiran ensiapu ja terveys

Kurssilla perehdymme koiran perusterveydenhuoltoon sekä yleisimpiin ensiaputilanteisiin.
Kurssi sisältää luennon, esimerkkejä demokoiran kanssa, käsittelyharjoituksia oman koiran kanssa sekä ensiapupakkauksen tassusidettä ja haavahoitoa varten.
Luennolla käsittelemme mahdollisia tilanteita, joita jokaisen koiran elämässä voi tulla vastaan. Perehdymme koiran hyvää kotihoitoon ja opettelemme tunnistamaan tilanteet, jolloin eläinlääkäriin tulisi ottaa yhteyttä. Oireiden tunnistaminen ja nopea hoidon aloitus voi pelastaa joskus koiran hengen tai tehdä paranemisesta helpompaa ja nopeampaa.
Tärkeää on myös osata toteuttaa kotihoito hyvin eläinlääkärin ohjeiden mukaan, jos koiralla on esimerkiksi korvatulehdus tai haava. 
Harjoittelemme oman koiran kanssa perusterveydenhuoltoa ja lääkintää, jotta toimenpiteet olisivat koiralle tuttuja sitten kun tarvetta niille on.
Tutustumme koiran terveystarkastukseen ja mihin asioihin kotona kannattaa kiinnittää säännöllisesti huomiota.
Koiran terveys ja ensiapu on peruskurssi jokaiselle koiranomistajalle!
Kurssille voi tulla niin pentujen kuin aikuisten koirien kanssa. Kurssi sopii myös niille, joille on vasta tulossa koiranpentu kotiin tai jotka haluavat tulla ilman koiraa oppimaan ja valmistautumaan.

Kurssin kesto on kolme kertaa, joista ensimmäisellä kerralla on luento, jonne tullaan ilman koiraa. Toisella ja kolmannella kerralla teemme harjoituksia myös oman koiran kanssa.
Kurssille mahtuu 6 koirakkoa.
Kouluttajana eläinlääkärissä työskentelevä eläintenkouluttajaopiskelija Annika Wallenius.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
MA 3.8. klo: 19.00-20.0088.00 €