Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nose Work alkeiskurssi

Nose Work kurssilla opetetaan koira etsimään ja ilmaisemaan kohdehajua (eukalyptus) laatikoista ja muista kohteista.

Nose Work on kehitetty alkujaan yhdysvalloissa tarjoamaan rescuekoirille sopivaa ja helposti toteutettavaa aktivointia. Laji on suosittu kilpalaji jo muualla maailmassa ja kovaa vauhtia rantautumassa myös suomeen kilpalajiksi. Kilpailuissa on neljä osiota; laatikkoetsintä, sisäetsintä, ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä. Kilpailuluokkia on kolme, joista ensimmäisessä tunnistettava haju on eukalyptus, kakkosluokassa lisäksi laakerinlehti ja kolmosluokassa laventeli. Ennen kutakin luokkaa täytyy suorittaa hajutesti, jotta käy ilmi, että koira tunnistaa luokassa etsittävän hajun.

Nose Work on ennen kaikkea kehitetty kaikenlaisille koirille ja omistajille, lisäksi lajia on helppo harrastaa myös kotona. Laji sopii niin kotikoirien aktivointiin kuin kisakoirille vaihtelua tuomaan. Nose workin kouluttaminen pohjautuu täysin koiran hajuaistin, oivalluksen ja positiivisen vahvistamisen varaan.

Kurssille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -ikäiset koirat, joille halutaan tarjota hajuaistiin pohjautuvaa aktivointia. Tunnin aikana koirat harjoittelevat treenitilassa 2-4 koiraa kerrallaan. Kurssi sopii myös koirille jotka eivät välitä muista koirista, treenitilaa pystytään jakamaan tarvittaessa niin, että koirat eivät näe toisiaa.  

Kurssi sisältää viisi (5) käytännön kertaa ja ensimmäisellä kerralla saa mukaansa eukalyptustislettä tippapullossa, jotta harjoituksia voi jatkaa kotona. 

Kurssiin sisältyy myös verkkomateriaali koulutuksen tueksi.

Kurssille otetaan neljä nuuskuttelijaa.

Kurssi pidetään lämpimässä sisähallissa Kangasalla.

Kouluttaja Anette Luutikivi tai Annika Wallenius.

Hinta:139.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
MA 23.8. klo: 11.00-12.00 Annika
KE 25.8. klo: 16.30-17.30 Annika