Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nose Work - kurssi

Nose Work kurssilla ensimmäistä kertaa kurssille osallistuville opetetaan koira etsimään ja ilmaisemaan kohdehajua (eukalyptus) laatikoista, sekä sisätilasta (laatikkoetsintä ja sisäetsintä).

Koulutus etenee jokaisen oman tason mukaan! Siispä jo alkeet suorittaneet koirakot saavat osallistua tälle kurssille.

Jatko-tason koirakoille opetetaan etsimään ja ilmaisemaan kohdehajua (eukalyptus) ulkona, sekä ajoneuvoista (ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä). Mikäli koiralla ei vielä ole selkeää / vahvaa ilmaisua, perehdymme myös tarkemmin ilmaisun vahvistamiseen.

Nose Work on kehitetty alkujaan yhdysvalloissa tarjoamaan rescuekoirille sopivaa ja helposti toteutettavaa aktivointia. Laji on suosittu kilpalaji jo muualla maailmassa ja kovaa vauhtia rantautumassa myös suomeen kilpalajiksi. Kilpailuissa on neljä osiota; laatikkoetsintä, sisäetsintä, ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä. Kilpailuluokkia on kolme, joista ensimmäisessä tunnistettava haju on eukalyptus, kakkosluokassa lisäksi laakerinlehti ja kolmosluokassa laventeli. Ennen kutakin luokkaa täytyy suorittaa hajutesti, jotta käy ilmi, että koira tunnistaa luokassa etsittävän hajun.

Nose Work on ennen kaikkea kehitetty kaikenlaisille koirille ja omistajille, lisäksi lajia on helppo harrastaa myös kotona. Laji sopii niin kotikoirien aktivointiin kuin kisakoirille vaihtelua tuomaan. Nose workin kouluttaminen pohjautuu täysin koiran hajuaistin, oivalluksen ja positiivisen vahvistamisen varaan.

Kurssille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -ikäiset koirat, joille halutaan tarjota hajuaistiin pohjautuvaa aktivointia. Tunnin aikana koirat harjoittelevat treenitilassa yksi kerrallaan, joten kurssi sopii myös koirille, jotka eivät muuten voi ryhmätunneille osallistua.

Kurssi sisältää viisi (5) käytännön kertaa ja ensimmäisellä kerralla saa mukaansa eukalyptustislettä tippapullossa, jotta harjoituksia voi jatkaa kotona. Kurssille otetaan neljä nuuskuttelijaa.

Kurssi pidetään lämpimässä sisähallissa Kangasalla.

Kouluttaja Annaliina Tolppa.

Hinta:115.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Tulossa 2019