Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hajutunnistuskurssi

Hajutunnistuskurssilla opiskellaan perusasiat hajutunnistukseen hajuerottelukoulutuksen avulla. Koiralle koulutetaan opetettava haju monien muiden hajujen joukosta ja sen ilmaiseminen. Koulutus tehdään huolellisesti jokainen vaihe kerrallaan aina etsintään asti. 

Koira on luotu käyttämään nenäänsä ja hajuaisti on koiran vahvin ja tärkein aisti. Keskikokoisella koiralla on 220 miljoonaa hajusolua, ihmisellä vain 5-7 miljoonaa. Koira pystyy erottelemaan jopa 2 000 erilaista hajua.

Haistelu on koiralle lajityypillistä käyttäytymistä ja sitä on hyödynnetty monissa erilaisissa tehtävissä virkakoirilla, pelastuskoirilla sekä kotikoirilla. Haistelu ja etsiminen myös rentouttaa koiraa joten laji sopii erinomaisesti kiihkeille koirille.

Kurssi sopii kaikille koirille ikään tai rotuun katsomatta. Harjoitukset tehdään yksi koirakko kerrallaan joten kurssi sopii myös aroille tai muuten muista koirista reagoiville.

Kurssilla harjoitellaan ensin perusteet harjoitushajulla (tee).

Ensimmäisellä kerralla käymme läpi teoriaa sekä keskustelemme yleisesti tärkeistä koulutukseen liittyvistä asioista joita tulisi ottaa huomioon, kuten palkkion laatu sekä ajoitus koulutuksessa. Teemme myös lyhyet perusharjoitukset koiran kanssa.

Kurssin kesto on kahdeksan (8) kertaa, jokatoinen viikko ja treenikertoihin on varattu aikaa 1,5-2h. Kurssi toteutetaan hallillamme ja sen lähiympäristössä. Kurssille otetaan viisi koirakkoa.

Kurssin voi maksaa osamaksulla kahdessa tai kolmessa erässä, ensimmäinen lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen lasku lokakuussa 2018 (kolmas lasku marraskuussa). Laita ilmoittautumisen yhteyteen tieto osamaksusta ja monessako erässä haluat kurssin maksaa.

Lisätietoja kurssista voit kysyä sähköpostilla taidogas@gmail.com tai puhelimitse 0409363977. 

Kouluttajana toimii Annaliina Tolppa.

Tervetuloa nuuskuttelemaan!

Hinta:320.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Tulossa syksyllä 2019