Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hei! Olen Susanne Kuusimäki, Eläintenkouluttaja opiskelija. Valmistun eläintenkouluttajan tutkintoon keväällä 2019.

Minua on aina kiinnostunut eläinten hyvinvointi. Haaveenani on onnellinen, tyytyväinen eläin jonka lajityypilliset tarpeet ja tunteet huomioidaan, jolla on turvallinen ja luottavainen suhde omistajaansa ja jota ohjataan johdonmukaisesti, ymmärtäväisesti ja hellästi, vaatimatta liikoja.

Koulutuksissani paneudun näihin asioihin. Tunneillani pyritään kuuntelemaan koiraa ja
teettämään tehtävät yksilöllisesti. Luodaan siis yhdessä hyvä suhde sinun ja koirasi välille. Koirasi saa itse oivaltaa ja oppia oppimaan. Tunneillani saa nauraa ja tuoda ilon mukanaan!

Teen myös yksityiskäyntejä, mikäli tarvetta arjen ongelmien kanssa on syntynyt.

Itselläni on 2 koiraa tällä hetkellä. 10 vuotias borderterrieri Rommi ja 10 kuinen kultainennoutaja Ginkku. Rommin kanssa on vaellettu, tokoiltu, jäljestetty ja suppailtu.

Ginkku on vielä nuori, jonka kanssa luomme hyvää suhdetta ensimmäisen vuoden. Olemme aloitelleet Rally-Tokoa, tehty paljon erilaisia jälkiä, esine ja ihmishakua, uintia ja suppailua. Pidetty hauskaa yhdessä! :)

Omien koirien kohdalla tärkeimmät asiat ovat yhteiskuntakelpoisuus, rauhallisuus ja tyytyväisyys huomioiden yksilölliset erot ja käyttäytymistarpeet.

Minulla on ollut eläimiä lähes aina. Hevosia, vuohi, akvaarikaloja, kissoja ja koiria. Lapseni ovat jo aikuisia joten ehdin paneutumaan koiriin täysillä.


Susanne.taidogas@gmail.com