Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ria Alatalo

Olen Ria Alatalo, iloinen ja aktiivinen koiraharrastaja ja -kouluttaja Tampereelta. Olen kouluttanut useita erirotuisia koiria jo yli 20 vuoden ajan ja harrastanut koirieni kanssa monia eri lajeja; pelastushakua, jälkeä, tokoa, doboa, noseworkiä, rallytokoa, näyttelyitä ja tietenkin agilityä. Viimevuosina olen opiskellut operanttia eläintenkouluttamista Tommy Wirenin opissa sekä perehtynyt mm. vireenhallintaan ulkomaisten kouluttajien johdolla.

Ammatiltani olen alunperin tanssija ja baletinopettaja, opettanut lapsille ja aikuisille tanssia yhtä kauan kuin olen kouluttanut koiria. Koirankoulutus ja tanssi yhdistyvätkin hienolla tavalla agilityssä, radan suorittaminen on parhaimmillaan kuin tanssia koiran kanssa, tanssissa rytmin määrittää musiikki, agilityssä liikkeen rytmin kertoo koira.

Kotona minulla on 4 lasta ja 4 koiraa. Nahkacollie Sissin kanssa kilpailen agilityn 3-luokassa ja shellie Lillin kanssa 2-luokassa. Bordercollie Vip on juuri aloittanut kisauransa (ohj. Maisa Alatalo) ja pentumme Ingrid on vasta oppimassa koiraksi.

Agilitytunneillani keskityn jokaiseen koirakkoon yksilöllisesti, autan kehittymään kohti omia tavoitteitaan positiivisen kouluttamisen ja ilon kautta! Tervetuloa tunneille!

ria.taidogas@gmail.com

puh. 0405663383