Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Jenny Jalonen

Koulutukseltani olen nykyaikaisen, tieteisiin perustuvan koirien ongelmakäyttäytymisen ratkaisun asiantuntija.

Minulla on eläintenkouluttajan sekä eläinalan yrittäjän ja asiakaspalvelun tutkinnot, joiden lisäksi olen eläin- ja ongelmakoirakouluttaja.

Olen myös eläintenkouluttajaopiskelijoiden mentori sekä oppilaitos Amiedun tutkintoarvioija. Olen perehtynyt kattavasti erityisesti koirien eroahdistuksen hoitoon myös ulkomaisten kouluttajien opissa. Työskentelenkin myös verkkopalvelu Digital Dogsitterin yksinolo- ja eroahdistuskoulutuksen asiantuntijana.

Vastaanotan eroahdistus- ja käsittelypelkoisia potilaista myös Tampereen Eläinystäväsi lääkärissä. Tällä hetkellä suoritan eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinnon viimeistä tutkinnon osaa ja opiskelen käyttäytymisanalyysia ulkomaisessa opintojärjestelemässä. Opiskelen käyttäytymistä myös psykologian opintojen muodossa yliopistolla.

Tärkeintä työssäni onkin monipuolinen ja jatkuva kehittyminen tieteellisen tiedon lisääntyessä. Työkokemukseni ja osaamisalani tärkein ydin ovat koirien erilaiset ongelmakäyttäytymiset ja niiden ratkaiseminen.

Koulutan koirien lisäksi myös muita eläimiä, sekä alamme tulevaisuuden edistämiseksi kouluttajaopiskelijoita useiden eri väylien kautta. Aloitin työskentelyn koirien kanssa harrastuspohjan jälkeen vuonna 2006. Sittemmin olen opiskellut kaikin keinoin sekä kouluttamisen käytännöllistä, että tieteellistä puolta. Tieteen aloilla lisääntyvän tiedon tutkimisen ja asiakkaiden sivusta ohjaamisen ohella olen pyrkinyt kouluttamaan eläimiä omin käsin niin paljon kuin mahdollista, mekaanisen koulutusosaamisen takaamiseksi.

Suurimmat opettajat työssäni ovat olleet tuhannet tapaamani koiraperheet erilaisine ongelmineen.Työskentelen lisätäkseni koirien ja ihmisten välistä hyvinvointia.

Pyrin lisäämään ihmisten tietoutta tieteisiin perustuvista koulutusmenetelmistä ja vähentämään koiran paineistamiseen ja rankaisuun perustuvien menetelmien käyttöä. Kaikki käyttäytymisen muokkaaminen on mahdollista hyvinvointia edistävin keinoin.